#InstaWall

#InstaWall

Фотографии кои беа изработени како дело од Медиа АРТ Клуб и изложени и преработени од членовите на изложбата со наслов  #InstaWall Младите ч...

0 Comments
Настан - новогодишна промоција на средношколската заедница

Настан - новогодишна промоција на средношколската заедница

Средношколската Заедница на СОУ„Св.Кирил и Методиј“ - Неготино на датум 28.12.2015 година организираше новогодишен настан за промоција на св...

0 Comments
Изложба на Медиа АРТ клуб #InstaWall

Изложба на Медиа АРТ клуб #InstaWall

Младите членови на МЕДИА АРТ клуб МОФ кој е дел од Центар за Регионален Одржлив Развој организираа изложба насловена  #InstaWall . Изложбата...

0 Comments
Kонференцијата „Дијалог и демократија – Магна Карта денес“

Kонференцијата „Дијалог и демократија – Магна Карта денес“

На 11ти декември 2015 година (петок) во Младински културен центар (МКЦ) – Скопје со почеток од 10:00 часот се одржа конференцијата „Дијалог ...

0 Comments
Тренинг за аргументирано изразување, јавно говорење и презентациски вештини

Тренинг за аргументирано изразување, јавно говорење и презентациски вештини

Тренинг за аргументирано изразување, јавно говорење и презетациски вештини Се реализираше тренинг обука викендот во црор на која право за уч...

0 Comments
Медиа АРТ клуб - Модул: ИнстаРезба

Медиа АРТ клуб - Модул: ИнстаРезба

Преку целата учебна година Медиа АРТ клубовите во цела Македонија дел од мрежата на МОФ работат според Програма на Медиа/Арт клуб која за се...

0 Comments
Дебатен клуб

Дебатен клуб

Дебатната програма на МОФ работи во насока на развој на способноста за истражување, критичко размислување, аргументирано говорење и ефективн...

0 Comments
Македокс филмска проекција октомври, ноември и декември

Македокс филмска проекција октомври, ноември и декември

Се уште си онлајн? Можеш ли барем денес да сѐ откачиш од интернет? Дојди во ЦРОР на филм за зависноста од интернет! Интернет зависници (Web ...

0 Comments